Skal du åpne butikk, restaurant eller kafé på nyåret? Har du husket å bestille skilt? Hvis svaret er nei så hører du nok med til flertallet.

Underlig nok er bestilling av skilt ofte noe av det siste som blir gjort ved nyetableringer. Det legges mye tid, penger og ressurser i arbeidet med design og interiør i selve butikken, restauranten eller kaféen, mens skilt og profilering gjerne kommer i siste rekke.
Hvorfor denne prioriteringen? Er ikke synlighet i gatebildet og det at kunden skal finne frem til din virksomhet essensielt når man er nyetablert?

Vi har ukentlig henvendelser fra kunder som er ute i siste liten med bestilling av skilt. Sene bestillinger fører ofte til forhastede beslutninger, dyrere løsninger og ikke nødvendigvis en løsning som er tilpasset din merkevare.

Vårt råd til nyetablerte virksomheter som skal ha skilt:

  • Kontakt skiltleverandør tidlig i etableringsfasen for innspill til type skilt som er tilpasset din profil, gir god synlighet og som vil fremme din merkevare på best mulig måte .
  • Bestill befaring av lokasjon  så tidlig som mulig for å ta korrekte mål før bestilling.
  • Fasadeskilt må godkjennes av kommunen, søknad har normalt 3-4 ukers behandlingstid. Husk å søk kommunen i god tid før åpning eller avtal med skiltleverandør om gjennomføring av søknadsprosess.
  • Bestill skilt i god tid før åpning, produksjon og leveranse av skilt er normalt 3-5 uker beroende på type skilt.
  • Avklar montering av skilt med skiltleverandør i god tid før åpning. Montering vil ta 1-2 dager beroende på størrelse og type skilt.

 

Skal du åpne butikk, restaurant eller kafé på nyåret? Kontakt oss NÅ for å få på plass en best mulig skilt og profileringsløsning for din virksomhet. Vår jobb er å gjøre din merkevare synlig!

Aexpo AS støtter breddeidretten
Åpning av Fosnavåg konserthus.